dimecres, 24 de novembre de 2010

VISITA A LA CASERNA DE LA GUÀRDIA CIVIL

AVUI DIMECRES, I DINTRE DEL PROJECTE DE LA POLICIA, HEM ANAT A VISITAR UNA ALTRA FORÇA DE SEGURETAT DE L'ESTAT ESPANYOL: LA GUÀRDIA CIVIL.
UNA VEGADA ALLÍ, TOTS ELS GUÀRDIES CIVILS S'HAN PRESENTAT I, EN EL PATI DELA CASERNA, ENS HAN EXPLICAT QUINES SÓN LES SEUES FUNCIONS, LA SEUA VESTIDURA I TAMBÉ ENS HAN ENSENYAT ELS COMPLEMENTS I UTENSILIS QUE EMPREN EN EL SEU TREBALL: LLINTERNES, MANILLES, SENYALITZADORS DE LLUM, PRECINTES, GUANTS, PORRES, WALKIES TALKIES O "PINXOS" PER ALS CONTROLS DE COTXES, ENTRE D'ALTRES OBJECTES.

DESPRÉS ENS HAN ENSENYAT ELS VEHICLES QUE UTILITZEN, LES SEUES LLUMS I LES "SIRENES", QUE TANT HAN AGRADAT A L'ALUMNAT. A MÉS A MÉS, TOTS ELS XIQUETS I XIQUETES HAN PUJAT ALS VEHICLES I S'HAN CONVERTIT EN XICOTETS GUÀRDIES PER UNS INSTANTS.

POSTERIORMENT, DINTRE DE LES OFICINES DE LA GUÀRDIA CIVIL, ENS HAN ENSENYAT EN XICOTETS GRUPS, LES LLUMS FLUORESCENTS QUE EMPREN PER TROBAR FALSIFICACIONS AIXÍ COM LA POLS QUE EMPREN PER A TROBAR EMPREMPTES DELS LLADRES. ELS XIQUETS HAN COMPROVAT UN PER UN COM, DESPRÉS DE POSAR LA MÀ DAMUNT D'UN FULL BLANC, AQUESTA POLS FEIA QUE APAREGUERA COM PER ART DE MÀGIA.

FINALMENT HEM ESMORZAT EN EL PATI DE LA CASERNA I HA ESTAT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT.

PER ACABAR LA JORNADA, ENS HEM FET UNA FOTO-RECORD DAVANT LA CASERNA, I LA GUÀRDIA CIVIL ENS OBSEQUIAT AMB UN REGALET: UNA BOSSETA DE LLEPOLIES QUE HAN AGRADAT A TOTS ELS XIQUETS I XIQUETES.

PER ÚLTIM AGRAÏR A TOTS ELS GUÀRDIES CIVILS DE CASTELLÓ DE RUGAT LA SEUA COLABORACIÓ, PARTICIPACIÓ I PACIÈNCIA AMB TOTS NOSALTRES.


MOLTES GRÀCIES!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada