dimarts, 30 de novembre de 2010

TALLERS DE LA POLICIA
Per estudiar "La policia" d'una manera més dinàmica i divertida estem realitzant 4 tallers, els quals tot l'alumnat passa per ells. Aquests tallers són:
  • Confecció d'una gorra de policia: en aquest taller, alguns xiquets i xiquetes es converteixen en policia i d'altres en vianants per dramatitzar situacions quotidianes de seguretat vial. Així, els vianants, han d'obeir tant a les indicacions que dóna la policia com a els senyals de tràfic. Finalment, realitzem una gorra de policia.

  • Carnet de policia: en aquest taller contem el conte de "Les set cabretes i el llop" per arribar a la conclusió que sempre hem de fer cas a les indicacions que ens donen els nostres pares. A més a més, també parlem sobre altres mesures de seguretat com, demanar ajudar als agents de tràfic, no tocar objectes estranys que ens podem trobar pel carrer ja que poden resultar perillosos, no parlar amb persones desconegudes, el número d'emergència 112... Per acabar aquest taller, com tots els xiquets aprenen els consells que dóna la policia, reben un carnet de policia personalitzat.

  • Titella de policia: en aquest taller parlem de què podem ser quan ens fem grans, és a dir, dels oficis. Per això, partim del conte "Quan crexqui" on apareixen diferents oficis, entre els quals està l'ofici de policia. Després, parlem tots d'allò que volem ser quan siguem grans. Finalment, hem de realitzar una titella de policia.

  • La placa de policia: en aquest taller hem de realitzar diferents proves físiques per a ser un policia; així, realitzem una prova de velocitat on fem una carrera, una prova de ressistència general, una prova de potència en la qual fan cinc flexions, una prova de coordinació, realitzant llançaments i recepcions de balons, i finalment, una prova de salt. Per acabar aquest taller, els xiquets i xiquetes que realitzen totes les proves, reben la placa de policia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada