dimecres, 17 de novembre de 2010

LA POLICIA LOCAL ENS VISITA!

AVUI ENS HA VISITAT ÒSCAR, EL POLICIA LOCAL DE CASTELLÓ DE RUGAT. TOTS ELS XIQUETS I XIQUETES D'INFANTIL ENS HEM REUNIT EN LA SALA D'AUDIOVISUALS PER ESCOLTAR I VORER TOT ALLÒ QUE ÒSCAR ENS VOLIA ENSENYAR. HEM APRÉS QUINA ÉS LA SEUA TASCA DE POLICIA I DESPRÉS ENS HEM FIXAT EN L'EQUIPAMENT QUE PORTAVA. HEM POGUT COMPROVAR LA DIFERÈNCIA ENTRE LA VESTIDURA D'UN POLICIA LOCAL I D'UN DE NACIONAL.
A CONTINUACIÓ ENS HA ENSENYAT TOTS ELS COMPLEMENTS QUE SÓN NECESSARIS PER A LA SEUA TASCA I UN PER UN ELS HA MOSTRAT I EXPLICAT PER A QUÈ SERVEIXEN. AIXÍ HEM VIST ELS GUANTS ESPECIALS QUE DUEN, ELS GUANTS DE SILICONA, UN "SPRAY DE DEFENSA", LES MANILLES, LA PORRA, UNA NAVALLA O EL BLOC DE MULTES, ENTRE D'ALTRES.
POSTERIORMENT HEM EIXIT AL PATI DE L'ESCOLA I HEM VIST COM ÉS EL COTXE DE LA POLICIA, LES SEUES LLUMS, LA FUNCIÓ QUE TENEN, I COM NO, EL QUE MÉS HA AGRADAT ALS ALUMNES, EL SO DE LA SIRENA DE LA POLICIA. A MÉS A MÉS, ÒSCAR ENS HA EXPLICAT LA FUNCIÓ DEL NÚMERO DE TELÈFON D'EMERGÈNCIES "112" I HA CONTESTAT A TOTS ELS DUBTES DELS XIQUETS I XIQUETES. PER ACABAR, TOTS JUNTS ENS HEM FET UNA FOTO PER CELEBRAR AQUESTA INTERESSANT VISITA.
GRÀCIES ÒSCAR!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada