dimarts, 31 de maig de 2011

FELIÇ ANIVERSARI ANDREU !!

AVUI HEM CELEBRAT LA SEGONA PART DE L'ANIVERSARI DEL NOSTRE COMPANY ANDREU, JA QUE AQUEST NO VA VENIR EL DIVENDRES A L'ESCOLA PERQUÈ ESTAVA MALALT, AIXÒ SÍ, ENS VA ENVIAR ELS SUCS I LA COCA PER A QUE NOSALTRES PUGUÉREM ESMORZAR.
PER TOT AIXÒ, AVUI NOSALTRES LI HEM FET UN LLIBRE ANIVERSARI DE RECORDS AMB DIBUIXOS SEUS I LI HEM CANTAT LES CANÇONS D'ANIVERSARI QUE MÉS LI AGRADEN. PER MOLTS ANYS ANDREU!!!

EIXIDA A L'AULA NATURA D'ADOR

AHIR ELS XIQUETS I XIQUETES D'INFANTIL VAN ANAR D'EXCURSIÓ A L'AULA NATURA D'ADOR PER PODER COMPROVAR DE PRIMERA MÀ MOLTS DELS CONEIXEMENTS QUE ESTEM APRENENT EN EL PROJECTE DE LES PLANTES. S'HO VAN PASSAR MOLT BÉ, TANT A L'AUTOBÚS COM DESPRÉS EN LES ACTIVITATS REALITZADES. VAREN REALITZAR TALLERS DE "ROSQUILLES" I DE SABÓ ARTESANAL AIXÍ COM RUTES GUIADES PER LA NATURA DE LA ZONA (BOSCOS DE PI I MATOLLS. EN DEFINITIVA, HA ESTAT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I ENRIQUIDORA QUE HA PERMÉS ALS ALUMNES APRENDRE UNA MIQUETA MÉS.

divendres, 27 de maig de 2011

MOLTES FELICITATS, JOSEP!


HUI EN LA CLASSE DELS RATOLINS HEM CELEBRAT L'ANIVERSARI DE JOSEP. TOTS I TOTES LI HEM CANTAT LA CANÇÓ D'ANIVERSARI, DESPRÉS LI HEM ESCRIT COSES BONIQUES EN LA PISSARRA PER ELABORAR-LI EL SEU LLIBRE. JOSEP ENS A PORTAT PER ESMORZAR COCA I BATUTS. ESTAVEM MOLT CONTENTS PER QUÈ JA HI HA UN MÉS AL PASTÍS DE SIS ANYS.


FELIÇ ANIVERSARI, JOSEP.

dijous, 26 de maig de 2011

MOLTES FELICITATS AITANA!

Ahor dimecres, a la classe de les marietes vam tenir l'aniversari d'Aitana Mascarell. Aitana ja està en el pastís dels xiquets i xiquetes de 5 anys. Per tal de celebrar-ho, vam fer una festa: Aitana ens va portar un conte molt bonic el qual vam contar "El dia en que vas nàixer" i ens va convidar a esmorzar. Nosaltres també li vam fer una corona, li vam dir coses boniques, li vam fer un beset i li vam cantar la cançó d'aniversari. Moltes felicitats Aitana!

dimarts, 24 de maig de 2011

MOLTES FELICITATS ALBA I ÀLVARO !!!
HUI EN LA CLASSE DELS RATOLINS HEM ESTAT DE FESTA. TOTS JUNTS HEM CELEBRAT L'ANIVERSARI D'ALBA I ÁLVARO. AL SER BESSONS HEM FET DOS LLIBRES D'ANIVERSARI UN PER CADASCÚ. ALBA I ÁLVARO ENS HAN PORTAT L'ESMORZAR, TOTS ELS HEM CANTAT LA CANÇÓ D'ANIVERSARI I DESPRÉS ELS HEM ESCRIT COSES BONIQUES I ELS HEM FET UN DIBUIX.

MOLTES FELICITATS ALS DOS.

FELIÇ ANIVERSARI, JAVIER!!

AVUI HEM CELEBRAT L'ANIVERSARI DEL NOSTRE AMIC JAVIER. DESPRÉS DE VEURE UNES FOTOS DE LA SEUA FAMILIA I DE TRASLLADAR LA SEUA FOTO AL PASTÍS DE 4 ANYS, JAVIER HA ESTAMPAT EL SEU NOM, LA SEUA MÀ I EL SEU PEU PER AL RECORD. NOSALTRES PER LA NOSTRA BANDA L'HEM DIBUIXAT BEN FADRÍ PER A QUE SE'N RECORDE D'AQUEST DIA. PER FINALITZAR JAVIER ENS HA CONVIDAT A MAGDALENES I SUCS I DESPRÉS TOTS JUNTS HO HEM CELEBRAT BALLANT CANÇONS D'ANIVERSARI.