dijous, 19 de maig de 2011

LES LLAVORS DE LES PLANTES

CONTINUANT AMB EL PROJECTE DE LES PLANTES, HEM COMENÇAT A TREBALLAR UN ELEMENT IMPRESCINDIBLE PER A L'ORIGEN D'AQUESTES: LA LLAVOR. AIXÍ DONCS HEM COMPROVAT COM LES LLAVORS PROCEDEIXEN DE LES FRUITES I LES VERDURES. PER AIXÒ HEM ANALITZAT I DESCOBERT LES LLAVORS D'UN MELÓ, UN NESPRE I UNA BRESQUILLA AIXÍ COM LES D'UN PIMENTÓ VERD, UN PEPINO I UNA FESOL VERD. DESPRÉS HEM OBSERVAT DIFERENTS LLAVORS SEQUES QUE ELS NOSTRES COMPANYS DE LA CLASSE DELS RATOLINETS TENEN EN UN PLANTER DE LLAVORS MOLT GRAN. ELS XIQUETS I XIQUETES S'HAN SORPRÉS MOLTÍSSIM DE LA GRAN VARIETAT QUE HI HAVIA I CADASCUN HA ESCOLLIT UNA LLAVOR PER LES CARACTERÍSTIQUES TAN PECULIARS QUE TENIEN. HAN GAUDIT MOLT DE L'EXPERIÈNCIA I HAN APRÉS MÉS COSES SOBRE LES PLANTES. AIXÍ HO PODEU OBSERVAR A CONTINUACIÓ...


HEM CONTINUAT L'ESTUDI DE QUE ES UNA LLAVOR COMPLEMENTANT-HO AMB UN CONTE SOBRE UNA LLAVOR QUE NO VOLIA CREIXER. ELS XIQUETS I XIQUETES HAN GAUDIT MOLT DEL RELAT I HAN PARTICIPAT MOLT. MIREU, MIREU !!!


DESPRÉS HEM CONTINUAT AMB L'APRENENTATGE DE LA REPRODUCCIÓ DE LES PLANTES MITJANÇANT LES LLAVORS, I RES MILLOR QUE EXPERIMENTAR LA PLANTACIÓ I EL POSTERIOR PROCÉS DE GERMINACIÓ A TRAVÉS DE PLANTAR LES SEUES PROPIES LLAVORS DE LLENTILLES I CIGRONS. HA ESTAT UNA EXPERIENCIA DIVERTIDA TAL Y COM PODREU COMPROVAR.


div>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada