dissabte, 22 de maig del 2010

TALLERS

















Aquesta setmana, han començat els tallers dels pojecte "Els cavalls". Els tallers d'aquest projecte són tres:
  • La zebra. En aquest taller els xiquets/es aprenen que la zebra també és un cavall. Per a introduir aquest tema, els xiquets i xiquetes han visionat un power-point on s'explica com és la zebra, les seues caracterísitques, les seues semblances amb els cavalls... A continuació, hem escoltat el conte "La zebra Camil·la". Per acabar aquest taller, cada xiquet/a s'ha confeccionat una perxa per a penjar la roba, amb la figura d'una zebra feta amb goma eva.

  • El cavall. En aquest taller hem repassat les parts del cavall, sobretot, les del cap (crinera, ulls, mussell, coll, serrell). Després, ens hem confeccionat un cavall per a poder cavalcar amb ell.

  • Proves hípiques. Aquest taller consisteix en realitzar diferents proves d'equitació i carreres que realitzen els cavalls. Pel que fa a l'equitació, hem practicat el bot de barreres simples per passar després a fer el bot d'obstacles. A continuació, hem fet la cabriola (botant amb un llit elàstic) i el desplaçament lateral. Pel que fa a les carreres, hem realitzat una carrera llisa i també la carrera del trot enganxat, la qual consisteix en una carrera amb cavall i carro lleuger. Finalment, com tots els cavalls han participat tant en les proves d'equitació com en les carreres, s'han emportat una medalla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada