dimecres, 28 d’abril de 2010

VISITA DE LA METGESSA I DEL SAMU

AVUI HEM REBUT UNA VISITA MOLT ESPECIAL, LA METGESSA MARGA I EL SAMU.
PRIMER, LA METGESSA ENS HA EXPLICAT AMB UN POWER POINT DIFERENTS ASPECTES SOBRE LA SEUA FEINA I QUINS TIPUS DE CURA REALITZA SEGONS ELS ACCIDENTS QUE PATEIXEN LES PERSONES I SOBRETOT ELS XIQUETS.
A MÉS, ENS HA ENSENYAT A EMBENAR-NOS I ALGUNS XIQUETS I XIQUETES S'HAN CONVERTIT EN METGES O MALALTS. A LA FI, TOTS HAN REBUT ALGUN TIPUS DE CURA.
DESPRÉS, HA VINGUT L'AMBULÀNCIA S.A.M.U AL PATI DE L'ESCOLA I HEM POGUT VISITAR-LA PER DINS... FINS I TOT, ALGUNS XIQUETS S'HAN GITAT EN LA LLITERA D'AQUESTA. A MÉS A MÉS, HEM DRAMATITZAT COM TREBALLEN ELS PORTALLITERES EN CAS D'ACCIDENT I COM DIRIGEIXEN AL MALALT FINS L'AMBULÀNCIA.
COM A NOTA DIVERTIDA CAL DIR QUE, ENS HA FET MOLTA IL.LUSIÓ ESCOLTAR LA SIRENA I SOBRETOT, PODER POSAR-LA EN MARXA AMB L'AJUDA DEL CONDUCTOR I INFERMER.2 comentaris:

  1. Acabo de ver el blog y me ha encantado. Espero que todos y todas os lo hayais pasado igual de bien que me lo pasé yo. Muchas gracias por haberos portado tan bien, haber estado tan atentos y por ser los mejores pacientes que he tenido. Besitos de Margarita Llaudes.

    ResponElimina
  2. Hola! soc mestra i de vegades entre al vostre blog i he de dir que m'encanta la vostra manera de treballar amb els xiquets ja que els xiquets participen de manera molt activa en el seu ensenyament. Enhorabona!!!

    ResponElimina